В ОВА назвали найнебезпечнішу дорогу на Херсонщині, якою краще не їздити

Олександр Толоконніков оголосив Бериславську трасу забороненою.

22 Липня 2024
1 хв читання
354 переглядів

Херсонська обласна військова адміністрація (ОВА) повідомила про найбільш небезпечну дорогу в регіоні. Попри складну ситуацію, транспортне сполучення з ключовими містами, такими як Кривий Ріг, Миколаїв та Одеса, продовжує функціонувати. Втім, деякі дороги залишаються закритими через небезпеку. Про це інформує NewDay з посиланням на заяву речника Херсонської ОВА Олександра Толоконнікова.

Існують дороги, якими їздити дуже небезпечно і де рух заборонено, зокрема Бериславська траса. Ця ділянка дійсно дуже небезпечна, і автобусного сполучення там немає,

розповів Толоконніков.

Проте навіть у небезпечних районах, таких як Білозерська громада, особливо в напрямку Миколаєва, все ще діють маршрутні таксі. Їх кількість значно зменшилася, але все ще існують маршрути до Кривого Рогу, Миколаєва, Одеси та Дніпра. Залізничне сполучення також продовжує функціонувати, вивозячи людей до більш безпечних регіонів, у тому числі й безкоштовно.

Транспортне сполучення на Херсонщині продовжується.
Транспортне сполучення на Херсонщині продовжується. Фото: t.me/weukrainetv_ex

А так, навіть такі небезпечні громади як Білозерська, там є маршрутні таксі. Їх, звичайно, стало десь втричі менше. Ну і продовжує працювати залізниця, яка зокрема і безкоштовно евакуює людей,

додав він.

Нагадаємо, що Херсонська область залишається однією з найбільш забруднених вибухівками внаслідок повномасштабного російського вторгнення. В цілому по країні розміновано 445 тисяч гектарів, з них 316 тисяч гектарів — у Херсонській області.

Зараз до розмінування правобережної Херсонщини долучаються й місцеві жителі. А для аграріїв Херсонщини уряд запустив процедуру компенсації вартості розмінування сільськогосподарських земель, зокрема для фермерів, які це зробили своїм коштом.

Нещодавно жительку Херсонщини звинуватили у колабораціонізмі.

Вийти з мобільної версії