Що робить зірка “Володаря перснів” Вігго Мортенсен у Чернівцях

Відомий голівудський актор завітав до Чернівців.

17 Червня 2024
2 Mins Read
325 Views

Відомий голівудський актор і тричі номінант на премію “Оскар” Вігго Мортенсен завітав до Чернівців, щоб взяти участь у відкритті кінофестивалю “Миколайчук OPEN”. Про це пише New Day з посиланням на Суспільне Чернівці. Його новий фільм “Мертві не завдають болю” був обраний для показу на церемонії відкриття.

Відкриття фестивалю

Фільм Мортенсена став головною подією першого дня фестивалю. Відомий актор не лише виконав одну з головних ролей, але й виступив як режисер і сценарист стрічки. Його присутність на фестивалі привернула велику увагу і викликала захоплення серед глядачів.

Європейський тур

Як розповів програмний директор фестивалю Алекс Малишенко, Мортенсен сам виявив бажання долучитися до “Миколайчук OPEN” в рамках свого європейського туру, де він презентує свій фільм. Фільм “Мертві не завдають болю” вже встигли побачити на кількох кінофестивалях, включаючи фестиваль у Торонто минулого року. Також стрічка була показана у широкому прокаті в декількох країнах минулого місяця.

Про фільм

“Мертві не завдають болю” – це вестерн, дія якого розгортається в 1860-х роках у США під час Громадянської війни. Фільм розповідає історію кохання, що розгортається на фоні війни, і обіцяє захоплюючий сюжет та глибокі емоції.

Вігго Мортенсен в ролі Арагорна. Фото: IMDB

Біографія актора

Вігго Мортенсен – американський актор данського походження, найбільш відомий своєю роллю Арагорна у трилогії “Володар перснів”. Його акторський талант був визнаний трьома номінаціями на премію “Оскар” у 2008, 2017 та 2019 роках. Мортенсен також відомий своєю активною громадянською позицією та підтримкою України.

Підтримка України

Вігго Мортенсен є одним із тих голлівудських зірок, які відкрито підтримують Україну. Нещодавно він записав відео в футболці з тризубом на підтримку України під час кінофестивалю у Глазго. Цей жест був тепло сприйнятий українською спільнотою і підкреслив його щиру підтримку нашої країни.

Приїзд Вігго Мортенсена на кінофестиваль “Миколайчук OPEN” у Чернівцях став справжньою подією для шанувальників кіно. Його новий фільм і особиста присутність додали фестивалю особливого шарму та залучили багато глядачів. Така підтримка з боку світових зірок важлива для українського кінематографу і суспільства в цілому.

Нагадаємо, що Мадонна висловила підтримку глобальному саміту миру щодо України.

Exit mobile version