Nike представляє останній м’яч для Прем’єр-ліги сезону 2024-25

Новий м'яч, нова ера: Nike прощається з Прем'єр-лігою сезоном 2024-25.

22 Липня 2024
2 хв читання
318 переглядів

Прем’єр-ліга та Nike представили офіційний м’яч для сезону 2024-25, який є новою версією Nike Flight, дизайном, який використовувався протягом останніх чотирьох років, пише New Day.

Фото: Matt Watson/Southampton FC via Getty Images.

Новий дизайн Nike Flight

Замість великих золотих Х і вінтажного тексту, що використовувався минулого сезону, новий варіант м’яча Flight має цікаву неонову жовто-фіолетову графіку, накладену на рифлену поверхню. Цей дизайн спрямований на покращення аеродинамічної стабільності м’яча. Завдяки новітнім технологіям Nike, м’яч забезпечує кращий контроль і точність польоту, що особливо важливо для професійних гравців.

Після 25 років партнерства, Flight стане останнім м’ячем Прем’єр-ліги, який надає Nike. Від сезону 2025-26 офіційним постачальником м’ячів для ліги стане Puma. Це означає кінець ери співпраці між Nike та Прем’єр-лігою, яка почалася ще в 1998 році.

Декілька команд вищого дивізіону вже помічені під час передсезонних тренувань з новим м’ячем Nike Flight сезону 2024-25. Однак, офіційний дебют м’яча відбудеться, коли Манчестер Юнайтед розпочне сезон проти Фулгема на Олд Траффорд 16 серпня. Гравці та вболівальники з нетерпінням очікують побачити новий м’яч у дії на полі.

Новий Nike Flight м’яч має кілька ключових особливостей, що роблять його унікальним:

  • Неонова жовто-фіолетова графіка: Яскравий дизайн допомагає краще бачити м’яч на полі за будь-яких умов.
  • Рифлена поверхня: Покращує аеродинамічні властивості м’яча, забезпечуючи більш стабільний політ.
  • Сучасні технології Nike: Підвищують точність і контроль м’яча під час гри. офіційний м’ячсезон 2024-25Nike Flightаеродинамічна стабільністьнеонова жовто-фіолетова графікарифлена поверхняМанчестер Юнайтед.

Дізнайтеся більше про розвиток подій у цій статті: УЄФА може дискваліфікувати футболістів збірної Іспанії Альваро Морату та Родрі через скандальне святкування перемоги на Євро-2024.

Вийти з мобільної версії