Зірку серіалу “Альф” знайшли мертвим у власному автомобілі

Обставини трагічної події.

11 Липня 2024
2 хв читання
408 переглядів

46-річного Бенджі Грегорі, який зіграв роль сина Таннерів Браяна у популярному американському ситкомі «Альф», знайшли мертвим у його машині, пише сайт New Day. Сестра Грегорі підтвердила цю інформацію новинному порталу TMZ.
Згідно з повідомленням, тіло Грегорі було виявлено в його автомобілі на парковці банку Chase в американському штаті Аризона. Інцидент стався ще 13 червня, проте відомо про нього стало лише зараз. У машині також загинула собака Бенджі на ім’я Ханс. Точні обставини смерті Грегорі ще розслідуються, але друзі актора припускають, що він заснув у машині і помер від теплового удару.

Бенджамін Грегорі Герцберг — американський актор, найбільш відомий за свою роль Браяна Таннера у телесеріалі «Альф»

Кар’єра актора

Грегорі було лише вісім років, коли він став популярним завдяки ситкому «Альф». Серіал, який складається з чотирьох сезонів, транслювався з вересня 1986 року по березень 1990 року. Після яскравого дебюту у Грегорі було кілька ролей другого плану, проте по-справжньому великого голлівудського успіху він не досяг. Відомо, що актор продовжував зніматися в різних телевізійних шоу і фільмах до початку 2000-х років, але його ролі вже не були такими помітними.

У 2003 році Бенджі Грегорі назавжди залишив шоу-бізнес і поступив на службу до ВМС США. Цей крок став для нього новим етапом у житті. Грегорі служив у флоті протягом кількох років, де його товариші по службі високо оцінили його старання і відданість справі. У 2006 році він одружився на дівчині на ім’я Сара, проте невідомо, чи була пара разом на момент смерті Грегорі.

Спогади про актора

Бенджі Грегорі залишив по собі багато спогадів у серцях тих, хто його знав і любив. Він був не тільки талановитим актором, а й людиною з великим серцем. Його роль у серіалі «Альф» стала культовою і запам’яталася багатьом поколінням глядачів. Колеги по серіалу також згадують його з теплотою і вдячністю, відзначаючи його доброзичливість та професіоналізм.

Вийти з мобільної версії