Сім’я Байдена шукає спосіб, як зняти його з президентських виборів

Родинні дискусії та вплив на майбутнє Демократичної партії.

20 Липня 2024
1 хв читання
298 переглядів
Джо Байден може залишити президентські перегони

Члени сім’ї президента США Джо Байдена обговорили, який вигляд може мати його вихід з передвиборчої кампанії, після відповідних закликів з боку однопартійців. Про це інформує NewDay з посиланням на NBC News

Дискусія в сім’ї Байдена загалом звелась до того, що будь-який вихід президента США з кампанії повинен дати Демократичній партії найкращі шанси для перемоги над Дональдом Трампом, а також бути гідним для Байдена з огляду на понад 50 років його роботи в політиці.

Члени сім’ї президента США спеціально обговорювали, як він прагнув би завершити свою кампанію з переобрання. Водночас головними в обговоренні були міркування про вплив кампанії на його здоров’я, сім’ю і стабільність країни, кажуть співрозмовники NBC News.

За словами людини, близької до кампанії Байдена, дискусії про план його виходу з виборів президента велися не лише в сімейному колі, а і серед високопосадовців Білого дому. Нагадаємо, раніше ексспікерка Палати представників Ненсі Пелосі у приватній розмові сказала президенту США Джо Байдену, що той, за результатами опитувань, не може перемогти Дональда Трампа на президентських виборах.

Лідер демократів у Сенаті Чак Шумер також запропонував чинному лідеру США зняти свою кандидатуру з перегонів 2024 року. Сам Байден заявив, що відмовиться від президентських перегонів, якщо матиме серйозні проблеми зі здоров’ям. До речі, невдовзі після цієї заяви у нього виявили коронавірус.

Вже згодом видання Axios написало, що президент США Джо Байден може таки ухвалити рішення зняти свою кандидатуру з президентських перегонів. Статися це може вже цими вихідними.

Нещодавно Зеленський і Трамп поговорили по телефону і прийняли важливі рішення.

Вийти з мобільної версії