Зеленський розкрив деталі розмови з Трампом

Зеленський підкреслив важливість обговорення плану перемоги з Конгресом США перед його публічним...

14 Вересня 2024
1 хв читання
136 переглядів
Зеленський розповів про свою розмову з Трампом

Президент України Володимир Зеленський поділився подробицями нещодавньої розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, яка відбулася близько двох місяців тому. Інтерв’ю з американським журналістом CNN Фарідом Закарією дало змогу Зеленському висвітлити важливі аспекти цієї бесіди, пише NewDay.

Зеленський зазначив, що Трамп проявив значне розуміння до складної ситуації, в якій опинилася Україна через війну. Президент України підкреслив, що Трамп висловив свою підтримку і врахував труднощі, з якими стикається країна.

Водночас Зеленський оголосив про намір найближчим часом представити американському президенту Джо Байдену план перемоги над Росією. Президент України також планує ознайомити з цим планом головних кандидатів у президенти США — Дональда Трампа та Камалу Гарріс.

Зеленський відзначив важливість взаємодії з Конгресом США і заявив, що план буде обговорений з його представниками перед тим, як його представлять ширшій аудиторії.

Але моя позиція, що передвиборчий період і передвиборчі заяви – це передвиборчі заяви. Інколи вони не дуже реальні. Ці заяви, звичайно, змусили нас переживати за наших людей. Але я мав телефонну розмову з Дональдом Трампом і він був дуже прихильним, ми мали хорошу розмову. Йдеться про розмову близько двох місяців тому. Він розуміє, як важко вижити під час війни. Саме тому я хочу поділитися цим планом, щоб почути його реакцію,

розповів Зеленський.

Повна версія інтерв’ю буде представлена у програмі «Fareed Zakaria GPS» цієї неділі на каналі CNN.

Нагадаємо, що Камала Гарріс запускає рекламну кампанію з підтримки України у трьох ключових штатах США.

Вийти з мобільної версії