Північна Корея може фактично включитися у війну Росії проти України взимку-восени

Зеленський провів нове засідання Ставки.

14 Жовтня 2024
1 хв читання
100 переглядів
За інформацією розвідки, взимку-восени КНДР фактично включиться у війну, - Зеленський.

Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні повідомив, що за даними розвідки, Північна Корея готова «фактично включитися» у війну, яка триває між Росією та Україною. Президент озвучив результати доповідей розвідувальних служб, які детально проаналізували ситуацію на фронті й можливі наміри Росії в осінньо-зимовий період, пише NewDay.

Провів Ставку. Кілька питань. Серед головного була доповідь розвідок — Служби зовнішньої розвідки та ГУР — щодо намірів росіян на осінь — зиму. Все доволі детально. Фактично включення у війну Північної Кореї. Також відносини Росії з деякими іншими країнами, які, на жаль, інвестують у затягування війни. Також зовнішньополітичний напрямок: наші відносини з партнерами і вірогідні кроки, які можуть допомогти нам оборонятись і, попри все, досягати результату,

прокоментував Зеленський.

Зеленський зазначив, що проведено засідання, на якому обговорювалися стратегічні питання, зокрема, плани Росії. Він підкреслив важливість підтримки міжнародних партнерів та запевнив, що Україна готова жорстко реагувати на будь-яку зовнішню допомогу для агресора. Президент також висловив вдячність розвідці за всебічну інформацію і наголосив на необхідності активних дій українських Сил оборони, уряду й дипломатів для забезпечення безпеки країни.

Нагадаємо, Індія стала другою за обсягами постачальницею підсанкційних товарів для Росії.

Вийти з мобільної версії