Російські війська знаходяться за 7 кілометрів від Покровська

Начальник міської військової адміністрації закликає до евакуації міста.

4 Жовтня 2024
1 хв читання
50 переглядів
Критична інфраструктура Покровська зруйнована на 80% через обстріли.

Ситуація в Покровську стає дедалі складнішою. Як повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Добряк в ефірі телемарафону «Єдині новини» 4 жовтня, російські війська знаходяться всього за 7 кілометрів від околиць міста, пише NewDay.

Росіяни зараз близько 7 км до околиць міста. Тільки вчора було два обстріли. Це шість КАБів. О 10:30 гатили по центру міста. На жаль, у нас четверо поранених — двоє за перший обстріл. І о 23:00 також було три КАБи і також були поранені. Це цивільна інфраструктура, як завжди, критична інфраструктура — вже майже її немає… на 80% пошкоджена або зруйнована. Ворог залишає нас без світла, без води, без газу. Тобто, скажімо так, готують нас до зими,

зазначив Добряк.

Він підкреслив, що атаки спрямовані на цивільну і критичну інфраструктуру, яка вже на 80% пошкоджена або зруйнована. Зокрема, місто залишилося без електроенергії, води та газу, що створює серйозні проблеми для місцевих мешканців у підготовці до зими. Добряк закликав до евакуації, наголошуючи, що це «єдиний спосіб врятувати своє життя».

На даний момент у Покровську залишаються близько 13 тисяч людей. Місцева влада закликає усіх, хто може, покинути місто, поки ще є така можливість.

Нещодавно Зеленський прокоментував відхід ЗСУ із Вугледару.

Вийти з мобільної версії