Наліт на Тендрівську косу: Розвідники знищили техніку, особовий склад і фортифікації окупантів

Вночі на Тендрівській косі: розвідники знищили ворога і зруйнували укріплення.

7 Серпня 2024
1 хв читання
380 переглядів
«Артан» та Морського центру ГУР МО України здійснили успішну операцію.

6 серпня 2024 року спеціальні підрозділи «Артан» та Морського центру ГУР МО України здійснили успішну операцію у північній частині Чорного моря. Про це повідомляє New Day з посиланням на сторінку Telegram “Головного управління розвідки МО України“. Під час нічного десанту спецпризначенці висадились на Тендрівську косу, де знищили ворожу броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також фортифікаційні укріплення російських окупантів.

Під час бою російські загарбники зазнали втрат серед особового складу. Точна кількість загиблих уточнюється, але втрати значні. Після виконання завдання, включаючи його секретну частину, українські воєнні розвідники відійшли без втрат.

Це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на Тендрівській косі. Подібні дії є частиною масштабного плану Сил безпеки і оборони України, що продовжують свою реалізацію.

Тендрівська коса — це вузький острів завдовжки близько 65 км та завширшки до 1,8 км. Розташована у північній частині Чорного моря, неподалік від українського Криму, коса є стратегічно важливим об’єктом, який неодноразово ставав місцем протистояння між українськими та російськими силами.

Зверніть увагу на наступне, чому влада Херсона повідомляє про небезпеку продуктів з ринків.

Вийти з мобільної версії