У Херсоні введено заборону на відвідування прибережних зон

Підвищена небезпека у місті через російські атаки.

5 Жовтня 2024
1 хв читання
67 переглядів
Херсонській громаді заборонили доступ до водних об’єктів

Пресслужба Херсонської міської ради нагадує жителям та гостям Херсона про суттєві ризики, пов’язані з військовими діями в регіоні. Зокрема, у зв’язку з підвищеною небезпекою від мін і можливими російськими обстрілами, на території Херсонської громади введено заборону на відвідування і перебування у прибережних смугах водних об’єктів, пише NewDay.

Цей наказ був підписаний начальником Херсонської міської військової адміністрації Романом Мрочком і залишається в силі до моменту скасування або припинення воєнного стану в Україні. Влада закликає громадян дотримуватись цих обмежень, адже їхня безпека і життя є пріоритетом.

Наразі ситуація в Херсоні залишається напруженою. Адміністрація Херсону активно працює над створенням безпечних умов для мешканців, але є ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами та постійними обстрілами. Тому особливо важливо бути обачними і дотримуватись встановлених правил.

Керівництво Херсона звертається до всіх з проханням дбати про власну безпеку й безпеку своїх близьких. Зазначимо, нещодавно у Херсоні було скорочено маршрути громадського транспорту.

Вийти з мобільної версії