Росіяни скинули авіабомбу на транспорт з людьми у Мирнограді, є загиблі та значні руйнування

Постраждали житлові будинки, крамниці, адміністративні будівлі й заклади освіти.

13 Липня 2024
1 хв читання
447 переглядів

Російські війська вчинили черговий варварський напад на мирних мешканців України. У Мирнограді, що на Донеччині, дві авіабомби «УМПБ Д-30СН» влучили у зупинку громадського транспорту й адміністративну будівлю. Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще дев’ять осіб отримали поранення. Про це повідомляє NewDay з посиланням на прес-службу Національної поліції на сторінці у Telegram.

За даними правоохоронців, на місці трагедії загинули троє чоловіків, серед яких був 42-річний водій автобуса. Також повідомляється, що жінка 1983 року народження померла в лікарні від отриманих поранень. Серед поранених — 16-річний хлопець, а також ще восьмеро людей віком від 20 до 62 років.

Наслідки авіабомбардування: на місці події працюють вибухотехніки, парамедики та правоохоронці.
Наслідки авіабомбардування: на місці події працюють вибухотехніки, парамедики та правоохоронці. Фото: t.me/UA_National_Police

Напад також спричинив значні руйнування: постраждали вісім багатоквартирних та п’ять приватних будинків, чотири крамниці, дві адміністративні будівлі, два заклади освіти і цивільний автомобіль.

Наслідки авіабомбардування: на місці події працюють вибухотехніки, парамедики та правоохоронці. Фото: t.me/UA_National_Police

На місці події працювали вибухотехніки, парамедики, слідчо-оперативна група поліції й інші профільні служби. Правоохоронці задокументували наслідки атаки і продовжують працювати над встановленням усіх обставин трагедії. Цей напад є черговим доказом безжалісності та агресії російських військ, що продовжують вчиняти злочини проти мирного населення України.

Нещодавно стало відомо, що атака РФ 8 липня коштувала їй 250 мільйонів доларів.

Вийти з мобільної версії